About Bubbels & Meer...

Patricia she is....

 

Patricia Sonneveld

Hoe het allemaal begon...

Eerlijk gezegd dronk ik vroeger zelden champagne. Ik vond het niet lekker. Een paar slokken met Oud & Nieuw, daar bleef het bij. Ik toostte beleefd met een glas champagne op een huwelijk. Dat was het wel zo’n beetje. Ik vond het mat en bitter. Misschien herken je het wel.

Als ik al champagne dronk, was het de “goedkopere” champagne van de merken die mij destijds bekend waren. Totdat ik in de Champagnestreek in Frankrijk een glas champagne dronk van een klein champagnehuis. Mijn smaakpapillen struikelden over elkaar heen van genot. Ik was verkocht! Ik durf nu te stellen dat dát mijn eerste échte kennismaking met champagne was. Champagne die met passie, liefde en zorg is gemaakt. Dat proef je!

Nu drink ik met grote regelmaat én met plezier een glas champagne. Ik geniet ervan. Ik vind het heerlijk! Ik drink het op feestjes en bij alledaagse momenten. Als aperitief en bij het eten.

Dat plezier, die fijne smaak, dat wil ik graag delen. “Laten we sprankelen!” Dat was mijn lijfspreuk op het werk. Ik heb ontslag genomen. Ik wilde die sprankeling letterlijk uitdragen. Ik wil het gevoel delen. En zo begon het. Met heel veel passie en plezier ga ik op zoek naar de “champagnepareltjes”. De parels die ik vervolgens graag deel.

Artikel over Patricia in het AD: "Liever bubbels dan topbaan"

Create memories

 
Speciale momenten, we kennen ze allemaal.

Je dochter die slaagt voor haar eindejaarsexamen. Die overwinning op het voetbalveld. Je zoon die 21 jaar wordt. Het resultaat dat je samen met collega’s hebt neergezet. Het moment dat zij "Ja" zei op jouw huwelijksaanzoek. Die prachtige zonsondergang. De eerste vakantiedag. De zonnestralen op je gezicht. Moe, maar voldaan thuiskomen na een inspannende dag.

Vier het leven! Drink champagne. Laat het sprankelen. Creëer herinningen. Spaar ze. Koester ze. Met een goed glas champagne.

Champagne. Het is er in allerlei soorten en smaken. Houd je van fruitig? Prefereer je kruidig? Bloemig misschien? Of heb je toch liever een champagne met een houtachtig accent? En dan sterke of zachte smaken? Ga je voor levendigheid, voor een strakke of een soepele champagne? Champagne voor bij de open haard of op een zonnige dag op het strand? Voor iedere smaak, gelegenheid en jaargetij is er een passende champagne. Alle champagnes rijpen minstens 15 maanden lang in de kalksteen uitgehouwen kelders in de Champagnestreek. De champagnes uit één specifiek jaar (millésimé of vintage) rijpen zelfs minimaal 3 jaar en speciale champagnes nog veel langer. De smaak en de aroma’s van de champagnes ontwikkelen zich met het verstrijken van de tijd en worden rijker.

De heerlijkste smaken worden generatie op generatie met liefde en passie gemaakt. Ieder champagnehuis hanteert zijn eigen stempel, zijn eigen smaak. Er zijn dus echt heel veel verschillende smaken. Dat maakt dat er voor ieder wat wils is. Ook voor jou is er een champagne die bij je past. Een champagne die je echt lekker vindt. Een champagne die je laat bruisen.

Wees lief voor jezelf. Gun jezelf dat cadeau: geniet van het moment, drink champagne en creëer herinneringen.

Santé,
Patricia

 

 
 

Champagne what else?